22.5.2007


Nyt sitten mentiin Killerille. Sinne oli tuli paljon muitakin kaverikoiria. Tämä oli meidän oma vapaa tapaaminen. Pikkuisen siinä ensin piti esittää, miten hyvin osataan käyttyä välittämättä toisistamme mitään.  Ja kyllähän me se osataan.


Sitten kun noi ihmiset oli tarpeeksi saaneet "testata" meitä, niin sitten vihdonkin saatiin myös me koirat jutella toistemme kanssa ja haistella. Ja arvatkaas vaan kuka tuolla oli mukana, ihan Bellan näköinen tyttö, mutta se olikin Bigga,  Bellan "sisko". Ei tietty ihan niin ihastuttava kuin Bella, mutta olin mää vaan aika ihastunut tuohonkin tummaan kaunottareen.


Me tehtiin sitten porukalla sellainen kävely / juoksu lenkki tuolla metikössä. Olipas tosi kivaa saada porukalla juoksennella!


Lisää tällaisia reissuja :)

Teuvo

3.5.2007

Luhtisen palvelukeskus. Täällä en olekaan ennen käynyt.

Pihaan mentiin taas hyvissä ajoin ja siellä olikin jo odottamassa Ukko ja Eetu. Meidän kanssa samaan aikaan tuli Netta. Ja sitten tuli uusi tuttavuus Femke, tai oltiinhan me nähty jo helmikuussa siellä koulutuksessa. Femke on kans söötti tyttö.

Sisälle mennessä jakaannuttiin kahteen ryhmään, mä olin Ukon ja Netan kanssa ja Eetu ja Femke meni toiselle osastolle. Täällä oli iloisia ihmisiä meitä odottamassa. Ja on se mahdotonta miten saa tuntea itsensä tärkeäksi ja tosi hyväksi tyypiksi, vaikka hyvä tyyppihän mä olenkin. Mutta on se niin kiva kun muutkin sen huomaa! Monenlaista juttua sai kuulla, millaisia koiria noilla ihmisillä itsellään ollut ja monta muutakin tarinaa siinä kuunneltiin. Välillä sitten vaihdettiin osastoja Eetun ja Femken kanssa, ja toisella osastolle koki myös olevansa tervetullut.

Hyvä mieli jäi taas itselle ja näytti, että myös Luhtisen väelle, koska pyysivät taas tulemaan.

Teuvo